SON DAKİKA

TRAFİK GÜVENLİĞİ İÇİN UYGULAMALAR DEVAM EDİYOR
Bolu'da trafik ekipleri bin 279 uygulama gerçekleştirdi

Bolu’da polis ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, kurallara uymadığı tespit edilen 2 bin 877 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Bolu'da trafik ekipleri bin 279 uygulama gerçekleştirdi
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde trafik güvenliğini sağlamak ve kazaları en aza indirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda trafik ekipleri, 23 Şubat-1 Mart tarihlerinde il genelinde belirlenen noktalarda bin 279 uygulama gerçekleştirdi.
Yapılan denetimlerde 22 bin 946 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Uygulamalarda, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen 2 bin 877 araç ve sürücüsüne idari para cezası kesildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •