SON DAKİKA

Bolu'da sağnak yağmura rağmen İsrail Kınandı

Bolu'da İHH Derneği eski Milletvekili Mustafa Yünlüoğlu ve Sadet Partisi Belediye Başkan Adayı İsa Sayın'ın da katıldığı kalabalık Katil İsrail'i kınadı.

Bolu'da sağnak yağmura rağmen İsrail Kınandı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 

Haber :Dilek Çelik 

Bolu'da İşgalci  İsrail'i Kınama Mitingi soğuk  havaya rağmen gerçekleşti. Bolu'da 06 Mart 2024 tarihinde sağnak yağmura rağmen toplanan kalabalık Belediye önünden  Vilayet meydanına kadar yürüdü. Yürürken" Allahuekber, İşgalci İsrail ve işbirlikçi ABD Filistinden defol “  sloganları atan grup Vilayet meydanında basın açıklaması yaptı.  Bolu İ.H.H Başkanı Fethi Sarımsakcı  ”İşgalci İsrail, yıllardır ambargo ve abluka uyguladığı Gazze'ye 7 Ekim 2023 tarihinde çok büyük bir saldırı başlattı.İşagalci İsrail trejiminin havadan, karadan ve denizden yaptığı saldırılarda 7 Ekim'den bu yana en az 12 bin 660'ı çocuk,8 bin 570'i kadın olmak üzere 30 bini aşkın Filistinli şehit edildi. 70bin 325 kişi de yaralandı. 7 Ekim'de başlayan saldırılar yaklaşık 6 aydır devam ediyor.Yapılan tüm çağrılara rağmen batı dünyası ve ABD sessiz kalıyor. İsrail alınan uluslararası kararları ve hukuku tanınmıyor.

Buradan Mısır hükümegtine çağrıda bulunuyoruz. Gazze'ye 45 km mesafedeki Refah sınır kapısında 27 binden fazla konteyner bekliyor.Gazze'ye inmsani yardım engellenmemelidir. Mısır hükümeti Refah sınır kapısını açarak insani yardım koridoruna müsade etmelidir. 

Mavi Marmara aynı ruhla yola çıkacak ve insani yardım filosuna, vicdan sahibi herkesin destek olmasını bekliyoruz. Mescid-i Aksa'nın, Kudüs'ün,  Filistin'in ve dünyanın özgürlüğü, İsrail zulmünün ve işgalin sona ermesi için, yapılan eylemleri desteklemek, elini taşın altına koyanlara omuz vermek hepimizin görevidir.  Mescid-i Aksa'nın, Kudüs'ün,  Filistin'in ve dünyanın özgürgürlüğü için mücadelemiz hiç durmadan devam edecektir"dedi. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.