SON DAKİKA

Bolu’da Ormanlık Alanda Faciadan Dönüldü

Bolu’nun kuzeyinde bulun3an ormanlık alanda meydana gelen olayda, sürücülerin dumanları fark etmesiyle başlayan ihbar sonucu ekipler harekete geçti.

Bolu’da Ormanlık Alanda Faciadan Dönüldü
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminden geçerken kentin kuzey yönünden yükselen dumanlar üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar, hızla müdahale ekiplerini seferber etti.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı arazözler ile jandarma ve polis ekipleri, dumanın kaynağını belirlemek için bölgeye yönlendirildi.

Ekipler, yapılan tespitler sonucunda bölgede yakılan araç lastiklerini buldu. Hızla büyümeden önce müdahale eden ekipler, lastiklerin alevlerini çevreye sıçramadan söndürmeyi başardı.

Olayın ardından polis ve jandarma ekipleri, lastikleri yakan kişi ya da kişilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Bu tür vakalar, çevresel risklerin yanı sıra trafik güvenliğini de tehlikeye sokabilecek potansiyele sahiptir.  Bolu’da hızlı ve koordineli müdahalenin önemi bir kez daha ortaya çıktı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.