SON DAKİKA

Bolu'da o inşaatlar yarım kaldı, atıl bırakıldı!

Bolu'da o inşaatlar yarım kaldı, atıl bırakıldı!
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: İBRAHİM ATALAY

Bolu’nun ilçeleri Kıbrıscık ve Seben’de 2020 ve 2021 yıllarında yapılması planlanan inşaatlar yarım bırakıldı. 2020’de dönemin milletvekili Arzu Aydın’ın söz vermesi ile birlikte başlayıp sözlerinin yarım bırakılması gözlerden kaçmadı.

Kıbrısçık’ta inşaatı başlanan Sağlık Ocağının dış kesimi tamamlandı. Fakat iç bölümü ve dış bahçesinin peyzaj çalışmaları yarım bırakıldı ve inşaat 4 yıldır atıl olarak çürümeye mahkum edildi. Dönem vekili Arzu Aydın’ın şu sözleri tekrardan hatırlandı. Aydın; “Kıbrıscık ve Seben ilçelerimizde yapımına başlanacak olan Aile Sağlık Merkezi ve Toplum Sağlık Merkezlerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” demişti. 

Söz verildi, temel atıldı, yarım bırakıldı

Dönem milletvekili Arzu Aydın’ın sözleri üzerine yapımına başlanan inşaatlar yarım kaldı. Her iki inşaatı da yapan müteahhit zarar ettiğini belirterek, fiyat artışı talep etmişti. Fiyat artış talebi olumsuz kalan Müteahhit’in devam etmemesi üzerine Aile Sağlık Merkezi ve Toplum Sağlık Merkezleri (Sağlık Ocakları) inşaatları tamamlanamadı.

Seben’de temel atıldı malzemeler ziyan oldu

Seben’de yapılması planlanan Aile Sağlık Merkezi ve Toplum Sağlık Merkezinin temeli 2021 yılında atıldı. Atılan temel sonrası herhangi bir işlem yapılmaması sonrası oradaki tüm çimentolar ziyan oldu ve kullanılamaz hale geldi. Seben’deki inşaatı da aynı müteahhit fiyat artış talebinin yarım kalması sonrası yarıda bıraktı. Dönem milletvekili Arzu Aydın’ın “hayırlı uğurlu olsun” demesi sonrası yapımı devam etmesi gereken projeleri takip etmemesi büyük tepki topladı.

Bölge halkı projelerin tamamlanmasını istiyor

Seben’de ve Kıbrısçık’ta yaşayan vatandaşlar yarım bırakılan inşaatı ve sadece temelde kalan diğer inşaatın tamamlanmasını bekliyor. Bölgede yaşayan Vatandaşlar, Dönemin milletvekili Arzu Aydın’ın  inşaat halindeki Aile Sağlık Merkezi ve Toplum Sağlık Merkezlerini  takip etmemesi sonucu 4 yıldır yarım kalan ve bekleyen  bu projeler hakkında AK Parti kanadından nasıl bir yanıt geleceğini ise merakla bekliyorlar.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.