SON DAKİKA

Bolu Ziraat Odası Gübre Desteği listelerinin yayınlandığını duyurdu...

Çiftçilerimizden müracaat süresini kaçırmamaları istendi. Listelerin Şubat'ın 10'undan 16'sına kadar askıda kalacağı bildirildi.

Bolu Ziraat Odası Gübre Desteği listelerinin yayınlandığını duyurdu...
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber :Dilek Çelik

 Bolu Ziraat Odası yaptığı açıklamada, 2023-2024 Üretim Yılı Katı Organik-Organomineral Gübre Desteği Askı Listeleri yayınlandığını duyurdu. 26 Kasım 2023 tarih ve 32381 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren, Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ (Tebliğ No:2023/46) kapsamında, 2023 üretim yılında Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı arazilerinde Katı organik-organomineral ürünler, katı organik toprak düzenleyici ürünler ile kaplama gübre ve fermantasyon sonucu elde edilen organik gübre kullanarak üretim yapan çiftçilere yapılacak 2023 Yılı Katı Organik-Organomineral Gübre Desteğine ait askı icmalleri aşağıda yayımlanmış olup, itirazı olan çiftçilerimizin 16.02.2024 tarihi mesai bitimine kadar İl Müdürlüğümüz ÇKS birimine müracaat etmeleri önemle rica olunur.

NOT: ASKI SÜRESİ 10.02.2024, İTİRAZ SÜRESİ 16.02.2024 GÜNÜ SAAT 17 :30 da SONA ERECEKTİR.

Ayrıntılı bilgi, teknik destek, dilek, şikayet, talep ve görüşleriniz için Tarım İl /İlçe Müdürlüğü ile irtibata geçebilirsiniz.” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.