SON DAKİKA

BOLU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ STANDARDİZASYON EĞİTİMİ VERDİ

Bolu Orman İşletme Müdürlüğü, danışman mühendislere yönelik İşletme, Pazarlama ve kaliteyi yükseltmeye yönelik standardizasyon tatbikatı düzenledi.

BOLU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ STANDARDİZASYON EĞİTİMİ VERDİ
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

NURMELEK ÇELİK

Bolu Orman İşletme Müdürlüğü, danışman mühendislere yönelik Bolu Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Abant Orman İşletme Şefliğinde İşletme, Pazarlama ve kaliteyi yükseltmeye yönelik standardizasyon eğitimi verildi. Eğitimde üretim işlerinin yaptırılması esnasında doğru ağaç kesme teknikleri ile yürürlükte bulunan standardizasyon esaslarına göre ağaçların nasıl damgalanacağı, boylanacağı ve değerlendirileceği konuları ile ilgili bilgiler katılımcılara uygulamalı olarak gösterildi. Danışman Mühendislerin katılımıyla üretim çalışmaları konularını içeren eğitime, Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Nazif Öztürk, Abant Orman İşletme Şefi Süleyman Aykut Tonyalı ve Bolu Orman İşletme Müdürlüğü Depo Şefi Bahadır Zaman katılım sağladı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.