SON DAKİKA

Bolu İl Hakem Kurulu müsabakalara hakem yok dedi

Trendyol Süper Lig'de Ankaragücü Çaykur Rizespor maçı sonrası Halil Umut Meler'e yapılan saldırı nedeniyle Bolu İl Hakem Kurulu İkinci bir duyuru ilan edilene kadar maça çıkmama kararı aldı.

Bolu İl Hakem Kurulu müsabakalara hakem yok dedi
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Trendyol Süper Lig'de Ankaragücü Çaykur Rizespor maçı sonrası Halil Umut Meler'e yapılan saldırı nedeniyle  Bolu İl Hakem Kurulu İkinci bir duyuru ilan edilene kadar, Bolu ilinde oynanacak olan tüm müsabakalarda Hakem Ataması Yapılmayacağını açıkladı. Sosyal Medya hesabından Duyuru yapan Kurul İkinci bir duyuru ilan edilene kadar, “Bolu ilinde oynanacak olan TÜM MÜSABAKALARDA Hakem Ataması Yapılmayacaktır!!!” ifadeleri kullanıldı.

Merkez Hakem Kurulu resmi açıklama yapılmasını istiyor

Hakemlerin aldığı bu karar sonrası Merkez Hakem Kurulu'nun da atama yapmayacağı iddia edildi. Ayrıca bu olay sonrası resmi açıklama yapılmasının beklendiği ifade edildi.

TÜM MAÇLAR İPTAL 

Öte yandan Trendyol Süper Lig maçların yanı bu hafta oyananacak olan tüm maçlara hakem ataması yapılmayacağı iddia edilerek bu hafta hiçbir müsabaka olmayacağı gelen iddialar arasında. Resim açıklama ise henüz gelmedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.