SON DAKİKA

Bolu Belediye Meclis Toplantısı şubat ayı 1. birleşimi gergin başladı.

Bolu Belediye Meclisinde BESOB Başkanı ile Canlı telefon bağlantısı…

Bolu Belediye Meclis Toplantısı şubat ayı 1. birleşimi gergin başladı.
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber : İbrahim Atalay 

Bolu Belediye Meclisi Atatürk ve vefat eden tüm şehitlere saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.  İmar tadilat başvurularının görüşülmesi maddesi komisyona havale edildi.

Başkan Özcan, Ak Parti Grup Başkanı Uğur Akbay ile seçim üzerinden takıldı. Başkan Özcan, Uğur Akbay’a hitaben “Ben % 61 ile öndeyim siz ise % 5‘lerde geziyorsunuz. Boşa uğraşmayın. Uğur bey  belediye meclisinden emekli olacaksınız ” dedi.

Uğur Akbay ise “Sandık sizin tekelinizde değil seçimden sonra görüşürüz. Erken konuşuyorsunuz” diyerek, takıldı.

Gündemin 3. Maddesine geçildi. Ak Parti Meclis Grup Başkanı Uğur Akbay ile Belediye Başkanı arasında bilgilendirme ile ilgili kriz yaşandı. Belediye Başkanı Tanju Özcan, konu hakkında BESOB Başkanı Tahir Gayret’i telefon ile arayarak Küçük Sanayi sitesindeki 5 dönümlük arazi ile ilgili görüşüp görüşmediklerini söylemesini istedi. Tahir Gayret’de “Başkanım sizi yönetim olarak da ben de ziyaret ettim , konu hakkında bilgimiz var. Konu sizin izah ettiğiniz gibi diyerek cevapladı

.

Daha sonra oylamaya geçildi. CHP’li ve İYİ Partili üyelerin oylarına karşın, Ak Parti ve Zafer Partili Üye İlkay Bayrak’ın çekimser oylarına rağmen Belediye Encümenine ve Başkan Özcan’a yetki verildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.