SON DAKİKA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Dilber'li Şehir Reklamına Gelen Tepkilere Yanıt Verdi

Son günlerde sosyal medyayı kasıp kavuran Dilber karakteri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın şehir reklamında kullanılmasıyla gündemde. Ancak bu reklam hamlesi, farklı tepkilere yol açtı ve başkanın açıklamaya ihtiyaç duymasına sebep oldu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Dilber'li Şehir Reklamına Gelen Tepkilere Yanıt Verdi
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER MERKEZİ 

Dilber Fenomeni: Şehir Reklamının Merkezine Konu Oldu

Dilber karakterinin İnci Taneleri dizisindeki popülerliği, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın şehir reklamında kullanılmasına sebep oldu. Ancak bu hamle, bazı kesimlerden tepki aldı.

Tepkiler Üzerine Paylaşım Silindi

Tanju Özcan'ın, Bolu'nun tanıtımı için kullanılan Dilber'li paylaşımı, birçok farklı tepkiyle karşılaştı. Bu tepkilerin ardından başkan, paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Başkanın Açıklaması: Siyasi Bir Fırsat Kullanımı

Özcan, tepkilerin ardından uzunca bir açıklama yaparak, paylaşımını esprili bir şekilde şehir tanıtımı için kullandığını belirtti. Başkan Özcan yaptığı paylaşımda, "Az önce paylaştığım videoyu eleştirenlere söylüyorum;

İnci Taneleri dizisinin tanıtım fragmanında ağırlıklı olarak bu sahne kullanıldı. Milyonlarca paylaşım aldı. Ben de siyaseten bunu fırsata çevirdim ve esprili bir şekilde şehrin tanıtımı için kullandım. Orada bence geri kafalılar sanatçıya değil sanatçıdan sonraki Bolu’nun nasıl güzelleştiğinin görüntülerine baksınlar. Ben klasik bir siyasetçi değilim. Türkiye’de sevenimiz varsa bu sebepten. Siyasetin esprili yönünü öne çıkararak zaman zaman böyle paylaşımlar daha önce de yaptım, yapmaya da devam edeceğim. O dizi legal bir dizi, bu da fragmanı. Bu fragman her yerde haftalardır dönüyor. Dizi de yayında ve milyonlarca kişi izliyor. Kadın kardeşlerimize benim son derece saygım var. Beni herkes bilir. Orada Türkiye’de çok izlenen bir görüntüyü paylaşmak suretiyle Bolu’nun ne güzel bir şehir olduğunu vurgulayarak şehrimin reklamını yaptım. Bazı art niyetliler buradaki esprili tanıtım videosunu sapıkça bir yöne eviriyorlar. Bunu yapanlar boş adamlar. Sanatçıya değil devamına baksınlar. Bolu ne kadar güzel bir şehir oldu onu görsünler." ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.