SON DAKİKA

VALİLİK UYARDI
BOLU ADETA KAVRULACAK

Bolu Valiliği tarafından, yayımlanan meteorolojik uyarı doğrultusunda önümüzdeki günlerde mevsim normallerinin üzerinde olması beklenen sıcaklıklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarı yapıldı.

BOLU ADETA KAVRULACAK
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Yağmur Altundağ

Hafta boyunca ülkenin batı ve güney kesimlerinde El Nino'nun da etkisiyle sıcaklıkların yer yer mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Bolu Valiliği tarafından, yayımlanan meteorolojik uyarı doğrultusunda önümüzdeki günlerde mevsim normallerinin üzerinde olması beklenen sıcaklıklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarı yapıldı.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilere göre; önümüzdeki günlerde, 19-24 Temmuz tarihleri arasında ilimizde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 1 ila 5 derece üzerine çıkması bekleniyor. Kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımızın güneş altında fazla kalmaması ve muhtemel orman yangınlarına karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olmaları rica olunur." ifadelerine yer verildi

İŞTE BOLU’DA ÖNÜMÜZDEKİ 6 GÜNLÜK HAVA DURUMU

19 Temmuz Çarşamba: 28 derece
20 Temmuz Perşembe: 31 derece
21 Temmuz Cuma: 31 derece
22 Temmuz Cumartesi: 32 derece
23 Temmuz Pazar: 32 derece
24 Temmuz Pazartesi: 29 derece

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.