SON DAKİKA

EŞREF İŞLER, AÇILIŞA KATILDI
“YENİ İŞLETMEMİZ İLİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın , Yeniden Refah Partisi Bolu Belediyesi Başkan Aday Adayı Eşref İşler İle birlikte il merkezinde gerçekleşen ‘Herbalife’ işletmesinin açılışına katıldı.

“YENİ İŞLETMEMİZ İLİMİZE HAYIRLI OLSUN”
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Eşref İşler, ilde faaliyet gösteren Herbalife’ işletmesinin yeni bir şubesinin açılışını gerçekleştirerek, işletme sahibine hayırlı işler temennisinde bulundu. İşletmesinin açılışına, Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın da katıldı.

Açılış töreninde konuşan Eşler İşler,  yeni bir işletmenin Bolu’ya katkı sağlamasının sevindirici olduğunu belirterek, ‘’İlimizde yeni bir işletmenin açılışını kutluyoruz. Yenilenen konsepti ile hizmet vermeye başlayan "Herbalife" işletmesinin açılışını birlikte gerçekleştirdik. Yeni işletmemiz ilimize hayırlı olsun. İşletme sahibine hayırlı işler bol kazançlar dilerim.’’ İfadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.