SON DAKİKA

Başkan Tanju Özcan'a Yönelik Tehdit Olayı: Emlakçı Uyarıldı ve Çıkartıldı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'nda gerçekleştirdiği toplantı sırasında, parti binasına giren ve Suriyelilere yönelik iş yaptığı belirlenen bir emlakçı tarafından tehdit edildi. İşyerindeki Arapça tabelanın kaldırıldığını iddia eden emlakçı, Tanju Özcan'a 72 saat süre tanıyarak, tabela yeniden asılmazsa "gereğini yapacağını" belirtti.

Başkan Tanju Özcan'a Yönelik Tehdit Olayı: Emlakçı Uyarıldı ve Çıkartıldı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Emniyet Müdahale Etti: Şahıs Uzaklaştırıldı

Emlakçının tehditleri üzerine parti binasına gelen emniyet mensupları, şahsı dışarı çıkartarak uzaklaştırdı.

Başkan Özcan'dan Sert Açıklama ve Suç Duyurusu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, olay sonrasında avukatları aracılığıyla şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu. Başkan Özcan, "Ben bu şehirde Belediye Başkanı olduğum sürece ölüm pahasına da olsa geçici sığınmacılara yönelik bir tane tabela astırmayacağım. Benim ilimde geçici sığınmacılar ne iş yeri açabilir ne de kendi dillerinde iş yeri tabelası asabilirler. Elinden geleni ardına koyma, senden mi korkacağım" şeklinde sert açıklamalarda bulundu.

HABER: HABER MERKEZİ

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Vedat (3 ay önce)
    Zaten bu siginmacilari vatanimiza sokanda kabahat
    0
    0
    Yanıtla