SON DAKİKA

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz!..

Bolu Ticaret Odasında yaşananlar yeni bir boyut kazandı.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz!..
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 

Haber Metrkezi

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında Genel Sekreter Ekrem Kesmen'in 20 yıl önce, emekliliği ile boşalan Genel Sekreterlik görevine getirilen Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail Gören ile ilgili Bolu basınında ki  haberler Oda da neler oluyor, acaba odada yaşanan yönetim krizinin ardından yeni Genel Sekreter krizi mi oluyor denilmesine neden oldu.  

Bolu'da ki internet sitelerinde yayınlanan “BTSO'da yüksek maaş krizi, genel sekreteri görevden etti”, “Ballı Maaş Skandalı Sonrası, BTSO’da şok gelişme” ve “Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında o isim görevinden alındı; Apar topar yıllık izne ayrıldı” başlıklı haberler içeriğinde yer alan Odamız Genel Sekreteri İsmail Gören’in, Odamız Yönetim Kurulu Üyelerinin oy birliği ile görevinden alındığı ve yerine Oda Muhasebe Servisinde görev yapan Esra E. Demirbaş’ın yeni oda Genel Sekreteri olarak atandığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. 2004 yılında başlamış olduğu Genel Sekreter görevini 20 yıldır yürütmekte olan Odamız Genel Sekreteri İsmail Gören, yasal olarak hak ettiği yıllık iznini kullanmaktadır ve izin süresi dolduğunda görevini ifa etmeye devam edecektir. 

Yazılı ve görsel basın kuruluşlarının haber yayını yaparken bağlı kalması gereken en önemli ilke olan meslek etiği ve doğru bilgilendirme ilkesi çerçevesinde, kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye ve yönlendirmeye neden olacak yayınların yapılmaması veya Odamız ile ilgili yapılacak haberlerin gerçekliliğinin bizzat Odamız kaynaklı olup olmadığı sorgulanmadan yayın aşamasına geçilmemesi hususunda gereğini rica ederiz." diyerek açıklama yapıldı. 

Aldığı 80 bin TL maaş bahane edilerek deniliyor. Acaba bu maaş  Oda Yönetim kurulu tarafından belirlen miyor mu? Yapılan açıklama sonrası;Genel Sekreter İsmail Gören'e izin sonrası neler olacak, acaba diye soru sormamıza, neden oluyor, bekleyip göreceğiz .

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.