SON DAKİKA

ARSLANBEY KONAĞI MUDURNU'DA HİZMETE GİRDİ

Mudurnu’da, işletmeciliğini Alper ve Melih Alp Arslan kardeşlerin yaptığı “Arslanbey Konağı” isimli işletme görkemli açılış töreniyle hizmete girdi.

ARSLANBEY KONAĞI MUDURNU'DA HİZMETE GİRDİ
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Rahman Topcu 
Mudurnu’da uzun yıllardır ticaretle uğraşan Alper ve Melih Alp Arslan kardeşler ilçeye yeni bir hizmet kazandırdı. Arslan kardeşler, tarihi konaklarıyla ve köklü geçmişiyle bilinen ilçede “Arslanbey Konağı” isimli işletmeyi hizmete açtı. Açılış törenine Mudurnu Kaymakamı Fatih Çevik, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, Mudurnu Cumhuriyet Başsavcısı Cem Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Kaydu, Mudurnu İlçe Emniyet Müdür Vekili Etem Çakır, Mudurnu Devlet Hastanesi Başhekimi Ertuğrul Adıgüzel, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yağın, CHP İlçe Başkanı Sami Özdemir, MHP İlçe Başkanı İbrahim Kartal, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
Yapılan duanın ardından yeni işyerinin kurdele kesimi gerçekleştirildi. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.