SON DAKİKA

ALPAGUT DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA MADALYA RÜZGÂRI ESTİRDİLER

4. Alpagut Dünya Şampiyonası’nda Turan Dövüş Sanatı dalında Bolu’yu temsil eden Arena 14 Spor Kulübü sporcuları, büyük bir performans göstererek madalya rüzgârı estirdi.

ALPAGUT DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA MADALYA RÜZGÂRI ESTİRDİLER
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sevgi PİLGİ

14 Spor Kulübü, uluslararası arenada büyük başarıya imza attı.  Antrenör Muhsin Çakır ve Yardımcı antrenör Tülay Zeybek öncülüğünde toplam 6 Sporcu ve 2 teknik ekip ile katılım sağlandı. 

16 ülke ve  400 sporcunun katıldığı 4. Dünya Alpagut Şampiyonası Bursa Yıldırım’da 1-4 aralık tarihlerinde yapıldı. 

Tarihi atmosferi ve rekabetin doruklarda yaşandığı bu şampiyonada, 14 Spor Kulübü sporcuları büyük bir gösteri sergiledi. Kulüp, farklı kategorilerde temsil edilen sporcularıyla hem bireysel hem de takım halinde büyük bir performans sergiledi.

Şampiyonada Hasan Mert Sarı, Hayrettin Yıldız, Melike Kalpaklı gümüş madalya; Çınar Efe Güder, Mustafa Emir Danaoğlu bronz madalya alarak büyük bir gurur yaşattılar. Mertcan Çakır ise teknik sporcu unvanını aldı.

Dünya şampiyonasında 1. Türkiye 2. Irak ve  3. Azerbaycan ülkeleri oldu. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.