SON DAKİKA

48. Turizm Haftası Aktaş Şelalesi Ekoturizm Alanı'nda Coşkuyla Kutlandı

Düzce'nin doğal güzelliklerinden biri olan Aktaş Şelalesi Ekoturizm Alanı, 48. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında coşkuyla kutlandı. Düzce Valisi Selçuk Aslan, Milletvekili Ercan Öztürk, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk gibi önemli isimlerin yanı sıra, il ve ilçe protokolü ile birlikte çok sayıda öğrenci ve vatandaş etkinliğe katıldı.

48. Turizm Haftası Aktaş Şelalesi Ekoturizm Alanı'nda Coşkuyla Kutlandı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Etkinlik, açılış konuşmalarının ardından Aktaş Şelalesi Ekoturizm Alanı'nda gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ile başladı. Katılımın yoğun olduğu yürüyüşün ardından misafirlere ikramlarda bulunularak Turizm Haftası coşkusu yaşandı.

Ekoturizm Alanı Hakkında Bilgi

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’nin 64. Ekoturizm rotası olarak belirlenen Aktaş Şelalesi Ekoturizm Alanı, ziyaretçilerini 910 metrelik parkur uzunluğu, 50 metreden düşen şelalesi, 2 adet asma köprüsü, seyir terasları ve eşsiz doğasıyla karşılıyor. Bu özellikleriyle bölge, doğa tutkunlarının ilgisini çekiyor ve turizm potansiyelini artırıyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.