SON DAKİKA

Tulumlarını giydi, işçisiyle alın teri döktü

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla anlamlı bir video yayınladı. Başkan Uç, yayınladığı videoda sanayide bulunan dükkanında işçileriyle birlikte çalışırken görülüyor. İşçisiyle alın teri akıtan Başkan Uç’un videosu kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü sosyal medya hesabından yayınladığı anlamlı bir video ile kutladı. CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç’un paylaştığı video kısa sürede binlerce kişi tarafından görüntülenirken farklı sosyal medya platformlarında yüzlerce beğeni aldı. 

Başkan Uç, paylaştığı videoda sanayide kendisine ait olan otomobil tamir servisinde işçileriyle birlikte çalışırken görülüyor. İş tulumlarını giyerek çalışanları ile birlikte otomobil parçası üzerinde alın teri akıtan Başkan Uç’un bu anlamlı videosuna çok sayıda vatandaş destek yorumları bıraktı. 

“DAYANIŞMANIN GÜCÜYLE DOLU 1 MAYIS DİLİYORUM”

Başkan Uç, her iş yeri sahibine örnek olması gereken anlamlı videosuna şu notu düştü:“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde sanayide çalışma arkadaşlarımla birlikte bir video hazırladık. Sanayiden sokaklara, ofislerden tarlalara kadar her alanda emeğiyle hayatımıza anlam katan herkesin, bu önemli gününü kutluyorum. Emeğin onuru ve dayanışmanın gücüyle dolu 1 Mayıs diliyorum!”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.