SON DAKİKA

Son Dakika! Bolu'da intihar girişimi!

Bolu’da Belediye Meydanında intihar girişiminde bulunan 28 yaşında ki Mustafa Bingöl eşi ve çocuklarını görmek istedi.

A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’da Belediye Meydanında intihar girişiminde bulunan 28 yaşında ki Mustafa Bingöl eşi ve çocuklarını görmediğini iddia ederek intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre; Eşi ile sorunları olduğu söylenen Mustafa Bingöl isimli genç intihar girişimi için Belediye Katlı otoparkına en üst katına çıkarak intihar edeceğini söyledi. Eşi ve Çocuklarını gelmesini isteyen Mustafa Bingöl eşi ve çocukları gelmez ise kendini atarak hayatına son vereceğini söyledi.

Belediye Dükkânlarının üst katına çıkarak kendini atacağını söyleyen Mustafa Bingöl yaklaşık 1 saatlik bir çalışmanın ardından indirildi. Tek isteğinin çocuğunu görmek olduğunu söyleyen Mustafa Bingöl” çocuğumu getirin buradan ineceğim” dedi. Oldukça kararlı olduğunu ifade eden Mustafa Bingöl polisin bir anlık dalgınlığından faydalanarak bulunduğu yerden indirildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.