SON DAKİKA

Orman benim kampanyası başlıyor

Orman yangınları ile mücadele için “Orman Benim” kampanyasına, Bolu Valiliği tüm Boluluları Sarıcalar Yayla yolu Çatal Deresi mevkiinde yapılacak etkinliğe davet ettiler.

Orman benim kampanyası başlıyor
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valiliği yarın 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek Orman Benim kampanyası için 7’den 70’e tüm Bolululara çağrıda bulundu.

‘ORMAN BENİM’ DEMEK İÇİN TOPLANACAKLAR

Etkinlik 3 Mayıs Cuma (yarın) günü saat 10:00 da sarıcalar yayla yolu çatal deresi mevkiinde gerçekleştirilecek. Bolu Valiliği, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü’nün himayesinde orman yangınlarına neden olacak atıklar toplanacak. Bu etkinliğe tüm Bolu halkının davetli olduğu açıklandı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı 3 Mayıs Cuma günü ülke genelinde "Orman Benim" kampanyası hakkında açıklamasında; "Orman Benim kampanyasını başlatıyoruz. 81 ilimizde 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize katılmaya, ormanlarımızı korumaya ve yangınlara karşı tedbirli olmaya davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.