SON DAKİKA

İbrahim Yılmaz Bolu'da büyük ilgi

Sosyal medya fenomeni iş insanı İbrahim Yılmaz, Bolu'da vatandaşlarla buluştu. Kendisine takip edenlere maddi destek sunan Yılmaz'a ilgi oldukça yoğundu.

A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İbrahim Yılmaz Bolu’da büyük ilgiyle karşılandı

İş insanı sosyal medya fenomeni İbrahim Yılmaz Bolu’ya geldi. İnstagram’da 18 milyondan fazla takipçisi olan ve kendisine takip edenlere maddi destek sağlayan İbrahim Yılmaz’ı İzzet Baysal Caddesinde gören vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gençlerin etrafından ayrılmadığı Yılmaz, takip et kazan yarışması yaparak Bolu’da para dağıttı. Kendisini takip edenlere 1000, arkadaşı takip edenlere 200 lira destek veren Yılmaz, gençlerin yoğun ilgisi karşısında yürümekte zorlandı.

Yılmaz’ın Bolu’da yaptığı yarışmanın videosunu önümüzdeki günlerde paylaşması bekleniyor. Yılmaz’ın hali hazırda Facebook, İnstagram ve Youtube hesaplarında milyonlarca takipçisi bulunuyor.

İBRAHİM YILMAZ KİMDİR?

İbrahim Yılmaz, aslen Çorumlu olup İstanbul’da dünyaya geldi. 19 Aralık 1985 tarihinde doğan Yılmaz, genç yaşta iş dünyasına adım attı ve kendi işini kurarak başarılı bir iş insanı oldu. İbrahim Yılmaz’ın iş hayatına olan katkıları, genç yaşta bir güvenlik şirketinde kariyer yaparak başlamış olmasıyla dikkat çekti. Kendini geliştirerek kendi güvenlik şirketini kurdu ve büyük bir özveriyle şirketini Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmalarından biri haline getirdi. Yılmaz halen Armed Güvenlik Hizmetleri şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.